Previous Next

Aktuelna ponuda vozila

 

Ćirović Grupa se već pola decenije bavi iznajmljivanjem luksuznih automobila sa vozačem, kao i putničkih kombija do 9 sedišta.

Naš vozni park obuhvata preko 20 vozila najpoznatijih svetskih brendova, kao što su: Mercedes Benz, Audi, BMW, Volkswagen, Renault, Citroen i drugi poznati brendovi.

U ponudi imamo vozila za sve vrste prilika. 

Bez obzira da li se radi o poslovnom sastanku ili venčanju - mi ćemo Vam izaći u susret i učiniti Vaš događaj prijatnijim, pažljivo odabranim vozilom koje pruža određeni luksuz i komoditet.

Ukoliko se radi o grupnom putovanju, u ponudi imamo više putničkih kombija do 9 putnika.

Kombi prevoz putnika vršimo po lokalu na području Beograda, teritoriji cele Srbije ili u inostranstvu. Prevoz putnika obavljamo klimatizovanim kombi vozilima novije generacije kapaciteta do 9 osoba sa prostranim i ugodnim enterijerom marke Mercedes Benz.

Kombi prevoz putnika je odličan izbor za porodična putovanja, putovanja poslovnih ljudi, ili mini grupa, kojima se pruža sloboda planiranja putovanja na način da svoj put organizuju prema svojim željama i potrebama.

Sva naša vozila su novije generacije i redovno su servisirana.

Mi vodimo računa o svojoj budućnosti i ulažemo u nove resurse.

Svake godine uvećavamo našu ponudu automobila - prema zahtevima savremenog tržišta.

Omogućićemo Vam udoban i siguran prevoz do željenih destinacija – bilo da su u pitanju putovanja po zemlji ili inostranstvu.


O nama

Transport i selidbe su naša primarna delatnost. Specijalizovani smo za domaći i međunarodni transport. Naše osoblje je profesionalno, dok su naše cene pristupačne i prilagođene našem tržištu. Stručna organizacija, profesionalni timovi, iskustvo i savremena vozila - garantuju efikasan prevoz robe.

Kvalitet usluga

Naše postojanje, rast i razvoj na izuzetno konkurentnom domaćem tržištu, dugujemo velikom broju zadovoljnih klijenata. Zahvaljujući našim klijentima, njihovim preporukama i našim inovacijama – uspeli smo da u veoma kratkom roku unapredimo naše poslovanje, kao i da obezbedimo najviši nivo kvaliteta usluga.

Kontakt

ĆIROVIĆ GROUP

Slanački put 26,

11000 Beograd

Telefoni:

+381 11 278 15 56

+381 11 278 15 50

Mobilni telefoni:

+381 64 940 05 04

+381 64 953 60 00

+381 60 45 48 111

+382 68 149 511

E-mail: office@cirovicgroup.com

Skype: Ćirović Group

 

PaySpot

Pretraga