ĆIROVIĆ GROUP

 

 

Mercedes


Ćirović Grupa poseduje višegodišnje iskustvo u organizaciji međunarodnog drumskog transporta.

Rukovodimo se principom kvaliteta, brzinom i pouzdanošću transporta.

Mi se prilagođavamo potrebama klijenata i transport organizujemo u skladu sa svojstvima robe.

Posebnu pažnju posvećujemo osiguranju robe u međunarodnom drumskom transportu.

Kvalitet usluga koje pružamo, zasnovan je na našem iskustvu, kvalitetu vozila i ispunjavanju međunarodnih standarda u drumskom prevozu. To nam omogućava svakodnevnu prisutnost u svim većim privrednim i trgovačkim centrima u našem regionu i u celoj Evropi.

Na ovaj način ekonomski povezujemo naš region sa čitavom Evropom i drugim udaljenim destinacijama.

Vozila koja koristimo su opremljena savremenom tehnologijom koja omogućava praćenje lokacije pošiljki i njihovog statusa.

Takođe, mi vodimo računa o svim pratećim uslugama koje su neophodne za optimalno i kvalitetno obavljanje usluge transporta, kao što su: pretovar i manipulacija, skladištenje, carinsko zastupanje, dodatno osiguranje robe u transportu, pribavljanje neophodne prateće dokumentacije, merenje robe i druge povezane usluge.


O nama

Transport i selidbe su naša primarna delatnost. Specijalizovani smo za domaći i međunarodni transport. Naše osoblje je profesionalno, dok su naše cene pristupačne i prilagođene našem tržištu. Stručna organizacija, profesionalni timovi, iskustvo i savremena vozila - garantuju efikasan prevoz robe.

Kvalitet usluga

Naše postojanje, rast i razvoj na izuzetno konkurentnom domaćem tržištu, dugujemo velikom broju zadovoljnih klijenata. Zahvaljujući našim klijentima, njihovim preporukama i našim inovacijama – uspeli smo da u veoma kratkom roku unapredimo naše poslovanje, kao i da obezbedimo najviši nivo kvaliteta usluga.

Kontakt

ĆIROVIĆ GROUP

Slanački put 26,

11000 Beograd

Telefoni:

+381 11 278 15 56

+381 11 278 15 50

Mobilni telefoni:

+381 64 940 05 04

+381 64 953 60 00

+381 60 45 48 111

+382 68 149 511

E-mail: office@cirovicgroup.com

Skype: Ćirović Group

 

PaySpot

Pretraga