ĆIROVIĆ GROUP

 

Rent a Car

RENT A CAR

Sigurnost naših korisnika je na prvom mestu.

Ćirović Grupa iznajmljuje vozila novije generacije.

Posebnu pažnju posvećujemo ispravnosti svakog vozila.

Sva naša vozila su potpuno ispravna i o njihovoj ispravnosti stalno se brine tim majstora u ovlašćenom profesionalnom servisu.

Sva naša vozila su redovno servisirana.

Ukoliko Vam je to potrebno možete dobiti i dodatnu zimsku opremu – koja ne spada u zakonski obaveznu opremu.

Nudimo Vam kompletan rent a car servis, povoljne cene usluga, udobnost i sigurnost izborom bilo kog automobila iz naše ponude.

Nudimo mogućnost da preuzmete i vratite vozilo na lokaciji koja Vam najviše odgovara.

 

USLOVI IZNAJMLJIVANJA

 • Najmoprimac mora imati vozačku dozvolu najmanje dve godine
 • Najmoprimac mora imati dvadeset i više godina starosti (20+)
 • Najmoprimac mora imati važeću ličnu kartu
 • Ako je Najmoprimac strani državljanin mora imati važeći pasoš
 • Najmoprimac ne sme da ima probnu vozačku dozvolu
 • Potreban je depozit

TRAJANJE RENT A CAR NAJMA

Minimalno trajanje najma je 3 dana, u slučaju kada klijent kasni sa vraćanjem rent a car vozila, toleriše se 1h. U slučaju da klijent kasni sa vraćanjem vozila po isteku tolerancije od 1h, naplaćuje se novi dan najma. Klijent može produžiti najam rent a car vozila samo uz naše odobrenje. Ukoliko klijent želi ranije da vrati vozilo, dužan je da se o vremenu vraćanja vozila dogovori sa nama.

PREUZIMANJE RENT A CAR VOZILA

 • Neophodni su lična karta ili pasoš i vozačka dozvola
 • Prilikom preuzimanja potpisuje se ugovor u dva primerka
 • Rent a car vozilo se preuzima i vraća u poslovnici Ćirović Grupe
 • Vozilo se preuzima i vraća u radno vreme
 • Vozilo se preuzima i vraća sa punim rezervoarom goriva
 • Vozilo se preuzima i vraća oprano, tehnički ispravno i bez oštećenja

Troškove goriva, parkiranja, garažiranja, kazni i prekršaja tokom najma automobila, kao i sve ostale dodatne administrativne zabrane i dodatne administrativne troškove snosi isključivo klijent.

POSTUPANJE U SLUČAJEVIMA NEZGODE, KRAĐE, ŠTETE

Policijski zapisnik je obavezan – bez njega pun iznos štete ili krađe biće u potpunosti naplaćen od klijenta. Zapisnik je neophodno sastaviti i kada klijent nije bio prisutan prilikom oštećenja rent a car vozila na parkingu, krađe i slično. Klijent je dužan da postupi po sledećem redosledu: 1. Odmah obavesti policiju i ponaša se u skladu sa njihovim instrukcijama. 2. Odmah prijavi nastanak saobraćajne nezgode, kako bi se omogućilo blagovremeno ispitivanje alkoholisanosti učesnika u saobraćajnoj nezgodi. 3. Ne napušta mesto događaja. 4. Nakon što obavesti policiju, mora obavestiti i Rent a car agenciju. 5. Ukoliko klijent ne ispoštuje gore navedene obaveze, snosiće troškove nadoknade štete.

Sva vozila su kasko osigurana. Tarifni paketi uključuju pokrivanje štete na iznajmljenom vozilu i krađu vozila u toku najma sa obaveznim učešćem u šteti ili krađi u iznosu koji je utvrđen rent a car Ugovorom sa osiguravajućom kompanijom. Ukoliko je klijent kriv za nastalu štetu, učestvovaće u šteti do iznosa koji je naznačen u ugovoru.

Nastanak štete na rent a car vozilu u potpunosti će snositi klijent ukoliko: upravlja vozilom pod dejstvom alkohola, umirujućih lekova ili opojnih droga, omogući da vozilom upravlja lice koje nije navedeno u ugovoru, lice koje je bez odgovarajuće dozvole za upravljanje dotičnom vrstom vozila, kada je licu koje upravlja vozilom izrečena zaštitna mera zabrane upravljanja motornim vozilom određene vrste, ako štetu prouzrokuje namerno ili prevarom, ako je šteta nastala prolaskom kroz crveno svetlo, ako je vršeno preticanje na mestima gde je propisno izričito zabranjeno, ako je šteta od dopunskog rizika krađe nastala ostavljanjem ključeva i drugih uređaja za pokretanje, ako napusti mesto saobraćajne nezgode bez odobrenja nadležnog organa unutrašnjih poslova, izvrši prijavu saobraćajne nezgode nakon proteka vremena koje onemogućava ispitivanje alkoholisanosti učesnika u saobraćajnoj nezgodi.

Korišćenje vozila izvan granica Republike Srbije je dozvoljeno samo uz prethodnu saglasnost Ćirović Grupe.

Ukoliko klijent napusti zemlju bez naše saglasnosti u potpunosti će snositi sve nastale troškove štete ili krađe vozila.


O nama

Transport i selidbe su naša primarna delatnost. Specijalizovani smo za domaći i međunarodni transport. Naše osoblje je profesionalno, dok su naše cene pristupačne i prilagođene našem tržištu. Stručna organizacija, profesionalni timovi, iskustvo i savremena vozila - garantuju efikasan prevoz robe.

Kvalitet usluga

Naše postojanje, rast i razvoj na izuzetno konkurentnom domaćem tržištu, dugujemo velikom broju zadovoljnih klijenata. Zahvaljujući našim klijentima, njihovim preporukama i našim inovacijama – uspeli smo da u veoma kratkom roku unapredimo naše poslovanje, kao i da obezbedimo najviši nivo kvaliteta usluga.

Kontakt

ĆIROVIĆ GROUP

Slanački put 26,

11000 Beograd

Telefoni:

+381 11 278 15 56

+381 11 278 15 50

Mobilni telefoni:

+381 64 940 05 04

+381 64 953 60 00

+381 60 45 48 111

+382 68 149 511

E-mail: office@cirovicgroup.com

Skype: Ćirović Group

 

PaySpot

Pretraga