ĆIROVIĆ GROUP

 

Selidbe


Lokalne i međunarodne selidbe

Ono po čemu se izdvajamo u radu je sistem poslovanja po principu "ključ u ruke" i "od vrata do vrata", kada su u pitanju selidbe u našoj zemlji i inostranstvu.

Profesionalnim pristupom, odgovornim oblaganjem i pakovanjem vaših stvari u različite vrste kutija, brinemo se o zaštiti vašeg pokućanstva i dragocenosti na najvišem nivou. Ako se odlučite da odaberete uslugu "od vrata do vrata", biće nam zadovoljstvo da dođemo po stvari koje ste sami spakovali i odvezemo ih na željenu adresu.

Naš tim stručnih radnika će se pobrinuti da selidba na međunarodnom ili lokalnom nivou protekne uz vaše minimalno angažovanje.

Uz našu pomoć, stres, koji neminovno prati selidbe, biće znatno smanjen i svi poslovi će biti završeni u najkraćem vremenskom periodu - na naše obostrano zadovoljstvo.

Uspešno realizovane selidbe koje smo do sada sproveli na teritoriji Srbije, Crne Gore, Slovenije, Makedonije, Grčke, Austrije, Nemačke, i sl. su naša najbolja preporuka budućim klijentima.

Budući da selidba nije samo jednostavna promena lokacije, već i stvaranje novog životnog ili radnog okruženja - zadovoljstvo nam je što možemo da vam izađemo u susret i ponudimo naše usluge. Na raspolaganju smo vam od 0 do 24h - bilo da vam zatrebaju međunarodne ili lokalne selidbe.

Bilo da je u pitanju selidba vašeg stana ili selidba poslovnog prostora možete, u potpunosti, da se oslonite na naše ljude koji poseduju brzinu, snagu, kao i veliko iskustvo kada su u pitanju selidbe.

Selidbe firmi obavljamo po potrebi sa više radnika, ili više desetina radnika, koji će zahvaljujući dobroj organizaciji i iskustvu izvršiti pakovanje, zaštitu i prenos stvari, kancelarijskog nameštaja ili sefova - brzo i sigurno.

Pored toga, odlikuje nas pedantnost u radu, profesionalizam i kulturno ophođenje sa klijentima.

Nakon obavljene selidbe, vaš prostor ostaje čist i uredan. Nastojimo da proces selidbe ne remeti vaš dnevni raspored i obaveze koje imate.

Pre početka samog posla, možemo da organizujemo besplatnu procenu, kako biste na početku znali koliki vas obim posla očekuje i koliki će biti procenjeni troškovi.

Nastojimo da svi poslovi koje ste nam poverili budu završeni u dogovorenom roku, na obostrano zadovoljstvo, kvalitetno i veoma efikasno.

U mogućnosti smo da se prilagodimo svakoj situaciji, kao i da vam ponudimo najpristupačnije cene za usluge selidbe i prenosa stvari.

Odvoženje starog nameštaja i šuta na deponiju

Stari nameštaj i nepotrebne stvari spakovane u džakove i kutije, kao i šut u džakovima odvozimo na deponiju.

Pakovanje i zaštita

Nameštaj i osetljive stvari zaštićujemo u vozilu, a po potrebi, i u stanu papirnim i providnim trakama.

Stilski nameštaj ima poseban tretman zaštite - za potpunu sigurnost od oštećenja i grebanja.

Posebne usluge zaštite uključuju foliju, karton, kao i troslojne i petoslojne kartonske kutije.


O nama

Transport i selidbe su naša primarna delatnost. Specijalizovani smo za domaći i međunarodni transport. Naše osoblje je profesionalno, dok su naše cene pristupačne i prilagođene našem tržištu. Stručna organizacija, profesionalni timovi, iskustvo i savremena vozila - garantuju efikasan prevoz robe.

Kvalitet usluga

Naše postojanje, rast i razvoj na izuzetno konkurentnom domaćem tržištu, dugujemo velikom broju zadovoljnih klijenata. Zahvaljujući našim klijentima, njihovim preporukama i našim inovacijama – uspeli smo da u veoma kratkom roku unapredimo naše poslovanje, kao i da obezbedimo najviši nivo kvaliteta usluga.

Kontakt

ĆIROVIĆ GROUP

Slanački put 26,

11000 Beograd

Telefoni:

+381 11 278 15 56

+381 11 278 15 50

Mobilni telefoni:

+381 64 940 05 04

+381 64 953 60 00

+381 60 45 48 111

+382 68 149 511

E-mail: office@cirovicgroup.com

Skype: Ćirović Group

 

PaySpot

Pretraga