Skladištenje robe

 

 

 

ĆIROVIĆ GROUP

 

Skladištenje robe

USLUGE SKLADIŠTENJA

 

Prostor za čuvanje transportnih i selidbenih stvari uvek je veliki problem, a kao rešnje tog problema svojim klijentima nudimo uslugu skladištenja u magacinskim prostorima po veoma povoljnim cenama.

Vi odlučujete o vremenskom periodu skladištenja stvari, a naša skladišta su u mogućnosti da prime kako individualne predmete, tako i kompletan kućni sadržaj ili kancelarijski inventar, ali i sve druge vrste predmeta koji zahtevaju specijalno rukovanje i redovne provere stanja u kome se nalaze.

 

SKLADIŠTENJE ROBE I STVARI

 

Vaše stvari, bela tehnika, skupocena roba, i sl., biće sigurna kod nas.

Osim toga što Vam nudimo usluge pakovanja, nudimo vam i usluge skladištenja vašeg nameštaja i stvari u našem skladišnom prostoru.

Mi smo tu i za usluge prevoza i transporta vaše robe od stana do skladišta i od skladišta do vašeg novog doma ili poslovnog prostora.

Obezbeđivanje skladišnog prostora za skladištenje transportnih ili selidbenih stvari je obavezna delatnost u našem poslu i nosi sa sobom veliku odgovornost.

Potreba za skladištem se javlja uglavnom u toku kupoprodaje stana ili kuće, gde se stvari skladište u skladište dok se ne kupi željeni objekat. Takođe, potreba se javlja prilikom renoviranja objekta kada postoji potreba da se iz stana iznesu sve stvari radi lakšeg i bržeg renoviranja.

Kakav god da je slučaj kod Vas, mi smo tu da Vam pomognemo.

Vaše stvari u našim skladištima su potpuno bezbedne i pod video nadzorom, a takođe ih čuvaju i naši čuvari - dvadeset i četiri časa dnevno.

Za odličnu cenu imaćete kompletnu i objedinjenu uslugu transporta ili selidbe i skladištenja.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.


O nama

Transport i selidbe su naša primarna delatnost. Specijalizovani smo za domaći i međunarodni transport. Naše osoblje je profesionalno, dok su naše cene pristupačne i prilagođene našem tržištu. Stručna organizacija, profesionalni timovi, iskustvo i savremena vozila - garantuju efikasan prevoz robe.

Kvalitet usluga

Naše postojanje, rast i razvoj na izuzetno konkurentnom domaćem tržištu, dugujemo velikom broju zadovoljnih klijenata. Zahvaljujući našim klijentima, njihovim preporukama i našim inovacijama – uspeli smo da u veoma kratkom roku unapredimo naše poslovanje, kao i da obezbedimo najviši nivo kvaliteta usluga.

Kontakt

ĆIROVIĆ GROUP

Slanački put 26,

11000 Beograd

Telefoni:

+381 11 278 15 56

+381 11 278 15 50

Mobilni telefoni:

+381 64 940 05 04

+381 64 953 60 00

+381 60 45 48 111

+382 68 149 511

E-mail: office@cirovicgroup.com

Skype: Ćirović Group

 

PaySpot

Pretraga