ĆIROVIĆ GROUP

 

Tehnicki

Tehnički pregled


Osnovna delatnost tehničkih pregleda i naše agencije je registracija vozila, osiguranje vozila kao i vršenje tehničkog pregleda za putnička i teretna motorna vozila, motocikle, radne i poljoprivredne mašine, prikolice i sl.

Od samog osnivanja pa do danas, stekli smo veliki broj klijenata i komitenata koji su nam ukazali poverenje. Kada je u pitanju osiguranje vozila sarađujemo sa kvalitetnim osiguravajućim kućama.

Pored registracije, osiguranja od auto odgovornosti i tehničkog pregleda, ostale usluge koje pružamo kako pravnim tako i fizičkim licima. Tehnički pregledi imaju ovlašćenje MUP-a Republike Srbije za IZDAVANJE REGISTRACIONIH NALEPNICA tako da kod nas možete izvršiti produženje registracije za vaše vozilo za 10-tak minuta.

U slučaju da je vaše vozilo potrebno registrovati u MUP-u (prenos vlasništva, prva registracija, promena podataka u saobraćajnoj dozvoli) kompletna registracija biće realizovana istog dana. Takođe na našim tehničkim pregledima funkcioniše i šalter payspot-a gde se pored svih taksi za registraciju, mogu vršiti i uplate ostalih računa.

Nudimo više mogućnosti plaćanja fizičkim licima – na više mesečnih rata čekovima građana, svim platnim karticama kao i putem administrativne zabrane.

Posebne pogodnosti koje pružamo pravnim licima u cilju dugoročne i kvalitetne saradnje je kompletno vođenje voznog parka kao i odnošenje i donošenje dokumentacije u kratkom vremenskom roku.

TEHNIČKI PREGLED SVIH VRSTA VOZILA (autobusa, teretnih, priključnih, radnih mašina, putničkih, lakih prikolica, motocikala).


 

O nama

Transport i selidbe su naša primarna delatnost. Specijalizovani smo za domaći i međunarodni transport. Naše osoblje je profesionalno, dok su naše cene pristupačne i prilagođene našem tržištu. Stručna organizacija, profesionalni timovi, iskustvo i savremena vozila - garantuju efikasan prevoz robe.

Kvalitet usluga

Naše postojanje, rast i razvoj na izuzetno konkurentnom domaćem tržištu, dugujemo velikom broju zadovoljnih klijenata. Zahvaljujući našim klijentima, njihovim preporukama i našim inovacijama – uspeli smo da u veoma kratkom roku unapredimo naše poslovanje, kao i da obezbedimo najviši nivo kvaliteta usluga.

Kontakt

ĆIROVIĆ GROUP

Slanački put 26,

11000 Beograd

Telefoni:

+381 11 278 15 56

+381 11 278 15 50

Mobilni telefoni:

+381 64 940 05 04

+381 64 953 60 00

+381 60 45 48 111

+382 68 149 511

E-mail: office@cirovicgroup.com

Skype: Ćirović Group

 

PaySpot

Pretraga