ĆIROVIĆ GROUP

 

 

Vangabaritni Transport

Vangabaritni transport


Prevoz teških tereta i vangabaritni prevoz je naša delatnost. Mi posedujemo sredstva, znanje i ljudske resurse i u mogućnosti smo da ponudimo vangabaritni prevoz robe. Prevoz teških tereta zahteva organizaciju, logistiku i specifičnu opremu. Naši klijenti su iz različitih industrijskih grana, kao što su građevinska industrija, poljoprivreda, energija vetra i sl.

Zahvaljujući našem iskustvu u prilici smo da vam ponudimo kvalitetan prevoz vangabaritnog tereta. Višegodišnje iskustvo koje imamo vam garantuje kvalitet posla.

U našem asortimanu usluga posebno se ističe vangabaritni transport. Vršimo specijalne transporte na celokupnoj teritoriji Evro-Azijskog regiona.

Naša ponuda obuhvata i izradu dozvola za vangabaritni transport, kao i uslugu pratnje vangabaritnog tereta.

Obezbedjujemo za vas:

• dozvole za obavljanje vangabaritnog prevoza u zemlji i regionu

• gradske dozvole

• tehničku pratnju

• policijsku pratnju

• izradu elaborata

• montažu i demontažu putnih i drugih objekata, kao i sve manipulacije teretom

• saglasnost organa državne uprave i lokalne samouprave za obavljanje specijalnog transporta

Transport ovakvih tereta zahteva iskustvo i posebnu opremu, jer dimenzije i specifične karakteristike samog tereta zahtevaju posebnu opreznost već pri zaštiti, pakovanju i prenosu stvari iz objekta u kome se nalaze. Preduzeće Transport Ćirović poseduje dugogodišnje iskustvo u prevozu ovih tereta i poseduje najsavremeniju opremu koja nam omogućava lakše manipulisanje istim. Ovakav transport podleže određenim zakonskim ograničenjima koja se odnose na same dimenzije tereta, način na koji se teret sme prevoziti, transportnu relaciju kojom se vozilo kreće, kao i doba dana kada je dozvoljeno vršiti transport.


 

O nama

Transport i selidbe su naša primarna delatnost. Specijalizovani smo za domaći i međunarodni transport. Naše osoblje je profesionalno, dok su naše cene pristupačne i prilagođene našem tržištu. Stručna organizacija, profesionalni timovi, iskustvo i savremena vozila - garantuju efikasan prevoz robe.

Kvalitet usluga

Naše postojanje, rast i razvoj na izuzetno konkurentnom domaćem tržištu, dugujemo velikom broju zadovoljnih klijenata. Zahvaljujući našim klijentima, njihovim preporukama i našim inovacijama – uspeli smo da u veoma kratkom roku unapredimo naše poslovanje, kao i da obezbedimo najviši nivo kvaliteta usluga.

Kontakt

ĆIROVIĆ GROUP

Slanački put 26,

11000 Beograd

Telefoni:

+381 11 278 15 56

+381 11 278 15 50

Mobilni telefoni:

+381 64 940 05 04

+381 64 953 60 00

+381 60 45 48 111

+382 68 149 511

E-mail: office@cirovicgroup.com

Skype: Ćirović Group

 

PaySpot

Pretraga