ĆIROVIĆ GROUP

 

Ćirović Group


2010. godina

Kompanija Transport Ćirović je osnovana 2010. godine sa sedištem u Beogradu.

Naše aktivnosti obuhvataju drumski transport i transport robe u drumskom saobraćaju, carinsko posredovanje, skladištenje i dalju distribuciju robe.

Pored naše primarne delatnosti (transport i selidbe), bavimo se i iznajmljivanjem automobila, prikolica, kao i prodajom povezanih proizvoda kao što su kartonske kutije.

Naše postojanje, rast i razvoj na izuzetno konkurentnom domaćem tržištu, dugujemo velikom broju zadovoljnih klijenata.

Zahvaljujući našim dosadašnjim klijentima, njihovim preporukama i našim inovacijama – uspeli smo da u veoma kratkom roku unapredimo naše poslovanje, kao i da obezbedimo najviši nivo kvaliteta usluga u industriji po pristupačnim cenama. 


2015. godina

Кompanija Transport Ćirović ima jaku poziciju na domaćem tržištu – na kome je priznata i od strane klijenata i poslovnih partnera.

Naš menadžment prati najnovije trendove u industriji i implementira ih u svakodnevno poslovanje.

Naši zaposleni su profesionalni u svom poslu. Oni znaju da su klijenti uvek na prvom mestu, kao i da zaslužuju usluge na visokom nivou po pristupačnim cenama.

Mi smo odgovorna kompanija koja poštuje svakog klijenta, ugovorene poslove, cene i rokove.

Mi vodimo računa o kvalitetu naših vozila, bezbednosti, kao i o dodatnoj opremi koja se koristi za transport i selidbe – ispunjavajući najviše standarde i propise koji su neophodni za pružanje usluga u našoj oblasti poslovanja na domaćem i međunarodnom tržištu. 


2018. godina

Nakon sedam godina uspešnog poslovanja na domaćem i ino tržištu - proširili smo portfolio delatnosti. Diversifikacija portfolia usledila je kao odgovor na zahteve savremenog tržišta i jačanja naših poslovnih potencijala.

Ćirović Grupa uspešno posluje u Srbiji i na ino tržištu. Kroz uspešne poslovne rezultate i partnerske mreže sa domaćim i ino kompanijama Ćirović Grupa ostvaruje ekonomski rast.

Ćirović Grupa je danas poznata po kvalitetu usluga, doslednosti i pristupačnim cenama.


O nama

Transport i selidbe su naša primarna delatnost. Specijalizovani smo za domaći i međunarodni transport. Naše osoblje je profesionalno, dok su naše cene pristupačne i prilagođene našem tržištu. Stručna organizacija, profesionalni timovi, iskustvo i savremena vozila - garantuju efikasan prevoz robe.

Kvalitet usluga

Naše postojanje, rast i razvoj na izuzetno konkurentnom domaćem tržištu, dugujemo velikom broju zadovoljnih klijenata. Zahvaljujući našim klijentima, njihovim preporukama i našim inovacijama – uspeli smo da u veoma kratkom roku unapredimo naše poslovanje, kao i da obezbedimo najviši nivo kvaliteta usluga.

Kontakt

ĆIROVIĆ GROUP

Slanački put 26,

11000 Beograd

Telefoni:

+381 11 278 15 56

+381 11 278 15 50

Mobilni telefoni:

+381 64 940 05 04

+381 64 953 60 00

+381 60 45 48 111

+382 68 149 511

E-mail: office@cirovicgroup.com

Skype: Ćirović Group

 

PaySpot

Pretraga