ĆIROVIĆ GROUP

 

Korišćenjem bilo kog dela Cirovicgroup.com portala automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju Pravila korišćenja - te se smatra da su redovnim korišćenjem Cirovicgroup.com portala u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja i da ih u potpunosti razumeju.

Ni jedan deo Cirovicgroup.com portala ne može se koristiti u nemoralne, neetičke i nezakonite svrhe. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje Cirovicgroup.com portala - ukoliko ne krše Pravila korišćenja.

Cirovicgroup.com portal se sastoji od sopstvenih sadržaja, sadržaja partnera, oglašivača i linkova na spoljne Web stranice. Cirovicgroup.com portal objavljuje sadržaje u dobroj nameri. Sve sadržaje Cirovicgroup.com portala koristite na sopstvenu odgovornost. Cirovicgroup.com portal se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Cirovicgroup.com portal ne poseduje autorska prava na sadržaje partnera i oglašivača. Cirovicgroup.com polaže autorska prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, audio, video materijale i baze podataka).

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela Cirovicgroup.com portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava (Cirovicgroup.com) - smatra se kršenjem autorskih prava.

Ukoliko smatrate da je Cirovicgroup.com portal na bilo koji način povredio vaša autorska prava - molimo vas da nas kontaktirate.

Cirovicgroup.com portal nastoji da bude što precizniji u opisu proizvoda i usluga, ali ne garantuje da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Robne marke i materijali koji se odnose na vizuelni identitet pojedinih subjekata (tekstualni, grafički, audio i video materijali), su u vlasništvu nosioca autorskih prava.

Neovlašćeno korišćenje ovih sadržaja, bez dozvole vlasnika autorskih prava - smatra se kršenjem autorskih prava.

Cirovicgroup.com portal sadrži linkove na spoljne Web stranice. Cirovicgroup.com portal objavljuje linkove u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje van svog portala - iako ste na neku Web adresu upućeni linkom sa Cirovicgroup.com portala.

Cirovicgroup.com portal zadržava pravo, ali se ne obavezuje, da korisnicima portala povremeno pošalje obaveštenja Cirovicgroup.com portala i oglašivača.

Zabranjeno je da bilo kada, bilo gde, bilo kome i na bilo koji način sugerirate da ste u partnerskom i službenom odnosu sa Cirovicgroup.com portalom - ukoliko zaista niste. Cirovicgroup.com portal se ne može smatrati odgovornim za kršenje ovog pravila, kao i za bilo kakvu štetu nastalu na taj način.

Cirovicgroup.com portal, zadržava pravo da bez najave povremeno modifikuje ili promeni Uslove korišćenja. O važnim promenama Cirovicgroup.com portal može, ali nije u obavezi, da obavesti registrovane korisnike putem elektronske pošte, odnosno objavljivanjem novosti na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja Cirovicgroup.com portala - smatra se da ste u svakom trenutku upoznati s najnovijim Uslovima korišćenja i da ih u potpunosti razumete.

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


O nama

Кompanija Ćirović Group ima jaku poziciju na domaćem tržištu – na kome je priznata i od strane klijenata i poslovnih partnera. Naš menadžment prati najnovije trendove u industriji i implementira ih u svakodnevno poslovanje. Naši zaposleni su profesionalni u svom poslu. Oni znaju da su klijenti uvek na prvom mestu, kao i da zaslužuju usluge na visokom nivou po pristupačnim cenama.

Kvalitet usluga

Naše postojanje, rast i razvoj na izuzetno konkurentnom domaćem tržištu, dugujemo velikom broju zadovoljnih klijenata. Zahvaljujući našim klijentima, njihovim preporukama i našim inovacijama – uspeli smo da u veoma kratkom roku unapredimo naše poslovanje, kao i da obezbedimo najviši nivo kvaliteta usluga.

Kontakt

ĆIROVIĆ GROUP

Slanački put 26,

11000 Beograd

Telefoni:

+381 11 278 15 56

+381 11 278 15 50

Mobilni telefoni:

+381 64 940 05 04

+381 64 953 60 00

+381 60 45 48 111

+382 68 149 511

E-mail: office@cirovicgroup.com

Skype: Ćirović Group

 

Pretraga